Touringcar huren
breda

Willen jullie een touringcar huren in Breda?

Touringcar huren in breda

Het avondje NAC; elke voetballiefhebber moet dit een keer hebben meegemaakt. In de jaren 70 besloot de enige professionele voetbalclub van Breda haar wedstrijden voortaan in de avond te gaan spelen. En dat was een meesterzet, want dit creëerde een ongekende sfeer in het stadion aan de Beatrixstraat. Ondanks dat NAC momenteel in de eerste divisie speelt en er tijdelijk wat minder publiek aanwezig mag zijn, is de sfeer door bijvoorbeeld de B-Side en Vak G nog steeds geweldig! Hopelijk lukt het de Bredanaars om de stap naar de Eredivisie weer te maken, want de thuiswedstrijden tegen Willem II en Feyenoord kennen qua sfeer hun gelijke niet in Nederland. Huur met je maten een touringcar, laat je van Bavel naar Breda rijden, neem wat treetjes bier mee en ga dat avondje NAC beleven. Je zult de avond van je leven hebben!

Dagje uit naar Breda

De stad Breda bruist en biedt voor elke toerist wat wils. Hou je van klassieke muziek? Ga dan naar een lunchconcert in de Waalse Kerk. Voor een klein bedrag en een gratis consumptie, kun je van live-muziek in deze prachtige kerk genieten. Ben je een kunst- of tentoonstelling-liefhebber, dan heeft Breda je ook genoeg te bieden. Via een uitgebreide fototentoonstelling, kun je gaan zien wat de Corona-crisis met de stad Breda heeft gedaan. Het prachtige Wilhelminapark bestaat 125 jaar, daarom worden er rondleidingen gegeven door dit historisch stukje Breda. De gids leidt jullie rond en vertelt over de bewogen geschiedenis van misschien wel het mooiste stukje van Breda. Trommel je vrienden op en organiseer een busuitstap naar deze geweldige stad. En na afloop word je weer keurig in Prinsenbeek afgezet. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Rondleidingen in Breda

Breda biedt uitgebreide mogelijkheden voor rondleidingen voor grotere groepen. De stadsgidsen van De Baronie verzorgen deze rondleidingen, bijvoorbeeld in de Grote Kerk. Ben je wat avontuurlijker aangelegd, doe dan mee met de beklimming van de kerktoren. Daarnaast krijg je natuurlijk een uitgebreide tour door de bourgondische binnenstad van Breda, je komt in prachtige straatjes en wijkjes waar je waarschijnlijk nog nooit van had gehoord. Wil je een specifieke rondleiding voor je vriendengroep, sportclub of groep collega’s? Deze kan in dat geval helemaal worden aangepast op je wensen. Het kan zijn dat je niet zo sportief bent aangelegd, maar wel meer te weten wil komen over Breda. Schrijf je in dat geval in voor een lezing over Breda en haar geschiedenis. Laat je in een luxe touringcar van Teteringen vervoeren naar deze prachtige stad en geniet van al het moois wat Breda je te bieden heeft. 

 

Ontdek VR World in Breda

Het spannendste uitje in Breda is wat ons betreft een bezoekje aan VR World. Zodra je je VR-bril opzet kom je in een andere wereld terecht. Je kunt je rondetijden proberen te verbeteren op een Formule 1-circuit, rondvliegen, proberen te ontsnappen uit het horrorhuis, vechten tegen robots die weinig goed in de zin hebben, niks is te gek!

Samen met je vrienden kun je je onderdompelen in de wereld van Virtual Reality en in teamverband de strijd met elkaar aangaan. Vind uit wie je slimste vrienden zijn door te ontsnappen uit 1 één van de vele VR-Escape Rooms. In VR World vind je meer dan 60 VR-ervaringen, dus reden genoeg om dit gauw te gaan ontdekken. Huur met zijn alleen een touringcar en laat je in alle luxe vervoeren van Ulvenhout naar naar VR World. Laat de voorpret maar alvast beginnen!