Touringcar huren
Rozendaal

Willen jullie een touringcar huren in Rozendaal?

Touringcar huren in Rozendaal

Als je met je vrienden op zoek bent naar een leuke bestemming voor een stedentrip, of gewoon voor een dagje winkelen, ga dan eens naar Roosendaal. De gezellige binnenstad biedt volop gelegenheid tot winkelen met een zeer divers aanbod. Roosendaal heeft haar eigen schouwburg, een groot aanbod aan gezellige cafés en barretjes, een bioscoop en meerdere sportclubs. Combineer deze mogelijkheden met de Brabantse gemoedelijkheid en jullie zijn verzekerd van een heerlijke dag!  

Willen jullie er een grotere stedentrip van maken, dan ben je met de trein snel in Breda, Antwerpen of Rotterdam. Enthousiast geworden? Huur dan een touringcar en ga uitzoeken wat Roosendaal jullie allemaal te bieden heeft! Neem gerust contact met ons op, we maken graag een offerte voor je. En vanzelfsprekend is deze geheel vrijblijvend. 

Leef je uit op de Wielerexperience Roosendaal

Hebben jij en je sportieve collega’s zin in een actief uitje, bezoek dan het Wielerexperience in Roosendaal. Op deze gloednieuwe locatie (Wielerexperience bestaat sinds 2017) vind je een geasfalteerde wielerbaan van ruim 900 meter lang. De baan leg je af in “achtjes” en bevat bovendien een echte kasseienstrook. Op de MTB-trail kan de mountainbiker zijn hart ophalen. Door het bedwingen van rotsen, stukken klimmen en afdalen, kun je je vaardigheden flink bijspijkeren. De Pumptrack tenslotte is een baan van 3500m2 en daarmee de grootste ter wereld. Op dit gigantische open circuit kun je terecht met je fiets, skeelers, rolschaatsen of op je crossfiets. Kortom, jij en je vrienden zullen je hier uitstekend vermaken. En als je het fietsen beu bent, stap dan direct in de bus en laat je thuis afzetten door een luxe touringcar!

Speeltuin Vrouwenhof

Deze speeltuin is al jarenlang de meest geliefde locatie voor kinderen in Roosendaal. Mocht je nog een leuke bestemming zoeken voor een kinderfeestje, zoek dan niet verder! Op een oppervlakte van bijna 1,5 hectare kunnen de kinderen genieten van de vele speeltoestellen, terwijl de ouders of begeleiders uitrusten en tegelijk overal goed toezicht kunnen houden. Er zijn speciaal picknicktafels in het hele park neergezet, voor de broodnodige vitaminen en energie! We zijn een kindvriendelijke speeltuin, dus er mag niet gerookt worden. Na afloop kun je in het restaurant of in de speeltuin genieten van een heerlijke maaltijd en glaasje fris. Een ideale plek dus voor een dag ravotten voor de kinderen! En wat is er nou lekkerder dan daarna met zijn allen een mooie touringcar in kunnen stappen om weer naar huis te gaan. Neem gauw contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Cultuur Proeven in Roosendaal

Zijn jij en je vrienden liefhebbers van musea, tentoonstellingen, kunst en cultuur en zijn jullie op zoek naar nieuwe inspiratie? Ga dan eens naar Roosendaal en de stad zal je versteld doen laten staan! Er zijn talloze musea, galeries, exposities en een theater te vinden in Roosendaal, dus voor elke cultuurliefhebber wat wils. In het Tongerlohuys kun je je laten informeren over de geschiedenis van Roosendaal. Vijf iconen van de plaats nemen je mee in het verhaal en de historie. In de Paterstuin nabij de Onze Lieve Vrouwekerk kun je een mooie wandeling maken en genieten van je broodje om daarna weer naar de volgende bezienswaardigheid te gaan. Verzamel de troepen, stap lekker met z’n allen de bus in en maak een vrienden-tripje naar Roosendaal. Huur een touringcar en laat je verrassen door deze historische stad!