Touringcar huren
Oosterhout

Willen jullie een touringcar huren in Oosterhout?

Touringcar huren in Oosterhout

Oosterhout in Noord-Brabant is een gemeente nabij Breda en is een gebied met een rijke historie. De gemeente Oosterhout telt ruim 56.00 bewoners en is een onderdeel van de Baronie van Breda. Kenmerkend is onder andere dat de grenzen van deze gemeente  vrijwel onveranderd zijn gebleven. In de jaren zestig zijn de buurtschappen Hoogerheide en Stuivezand aan het gebied toegevoegd. De plaats Oosterhout telt maar liefst 64 rijksmonumenten en is dus een absolute aanrader voor iedereen met interesse voor historie en architectuur. Er zijn veel monumentale herenhuizen te vinden en de restanten van Kasteel Strijen zijn ook te bewonderen. De Sint Jansbasiliek is de meest uit het oog springende kerk in het plaatsje. Dus zijn jij en je vrienden nog op zoek naar een mooie bestemming voor jullie vriendenuitje? Huur dan een touringcar en laat je wegbrengen naar deze prachtige plaats vol historie. 

Met de bus naar naar GibbonSport

Heb je zin in een sportieve dag met je vrienden of familie? Zoek dan niet verder en ga naar GibbonSport Oosterhout. Je vindt er een unieke buiten escaperoom op een eiland: The Lifeguard’s Locker. Daar zitten jullie dan, met zijn allen vast op een eiland nadat jullie de boot kwijt raakten. Het is zaak om van het eiland af te komen, dit doe je door het oplossen van puzzels en raadsels. Overleg met zijn allen, kijk goed om je heen en wees creatief want let op: je hebt maar 60 minuten. En als jullie dit voor elkaar hebben gebokst, dan worden jullie met een vlot weer van het eiland afgehaald. Een ideale groepsactiviteit en lekker in de buitenlucht! En als jullie na afloop moe maar voldaan weer naar huis willen, ga dan met zijn allen lekker de gehuurde touringcar in en laat je in alle luxe thuis afzetten.

Zwemmen in De Warande

Je kind wordt acht, maar weet je niet wat je met zestien uitzinnige kinderen moet doen? Neem ze mee naar Zwemparadijs de Warande in Oosterhout! Enkele jaren geleden is het binnengedeelte gerenoveerd, wat zorgt voor een mooie, ook kindvriendelijke uitstraling. Voor kinderen worden er meerdere activiteiten georganiseerd, onder andere discozwemmen en zelfs een echte Zeemeermin-experience. Hier leren de kinderen hoe ze zich als zeemeermin (of zeemeerman) kunne  bewegen in het water. Met een heuse staart beweeg je je door het water, alsof je in een film speelt! Ook is er een buitenbad en zijn er voldoende eet- en drinkgelegenheden. En na afloop stappen de kinderen moe maar voldaan in de touringcar die al klaar staat. Hoe gaaf is het, dat ze na zo’n dag met zo’n luxe bus thuis worden gebracht!

Een groepsexcursie naar de Vrachelse Heide

Wil je met een groep mensen de natuur in, overweeg dan een trip naar de Vrachelse Heide in Oosterhout. De Vrachelse Heide is een natuurgebied met veel naaldbomen en prachtige boerderijen. Er is een wandelroute uitgestippeld, die jullie langs alle mooie plekjes voert.De wandelroute start bij Camping Vrachelen, vernoemd naar het buurtschap Vrachelen. Bijzonder zijn de Kluizenaars-Boom en een esdorp die je op de route vindt. Een stukje verderop wandel je langs het Houtse Meer, een recreatiegebied met aangrenzend een strandgedeelte. Een groepsexcursie richting de Vrachelse Heide is een perfecte manier om te genieten van de mooie omgeving en helemaal tot rust te komen. En maak het nog relaxter door een touringcar te huren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.