Touringcar huren
Waalwijk

Willen jullie een touringcar huren in Waalwijk?

Touringcar huren in Waalwijk

In de koude wintermaanden kunnen jij en je vrienden weer genieten van de prachtige Efteling in wintertijd! Het pretpark wordt weer omgetoverd tot een sprookjesachtig festival met potkacheltjes, duizenden lichtjes, kampvuren en geweldig winter-entertainment! Misschien is dit wel de Efteling op haar allermooist, het is ook niet voor niets dat de Winterefteling steeds mooier en geliefder wordt. Je kunt nu ook op de nieuwe Warme Winter Heide terecht, waar je kunt genieten van je broodje knakworst, kop warme chocolademelk en de shows die elke dag weer worden opgevoerd. En voor de koukleumen zijn er ook genoeg overdekte plekken en activiteiten.  Door de perfecte bereikbaarheid is het ideaal om met je vrienden uit ‘s Grevelduin-Capelle met de touringcar naar de Winterefteling te rijden. Dus vraag gerust om een vrijblijvende offerte!

Bowlen 2.0 in Waalwijk

Zijn jij en je collega’s op zoek naar een geschikte locatie voor jullie volgende teamuitje? Ga dan naar ‘t Bourgondisch Hof in Waalwijk! Dit partycentrum staat vooral bekend om haar spectaculaire bowlingbanen, verlicht met duizenden LED-lampjes. Bowlen terwijl je een biertje drinkt en ondertussen ook nog eens kunt genieten van de lichtshows en videoclips die boven de banen worden vertoond, dat kan alleen maar hier! En na gedane arbeid, kun je met je collega’s genieten van heerlijke tapas of een driegangendiner in het restaurant. Voor groepen zijn er speciale arrangementen, waarmee je het bowlen kunt combineren een menu naar keuze. Een teamuitje was nog nooit zo geslaagd. Dus ben je met je collega’s vanuit Sprang-Capelle op zoek naar een leuke activiteit? Huur een touringcar en kom naar Waalwijk!

Je tas pimpen in Waalwijk

Bij Zizi hebben jij en je vriendinnen de perfecte locatie gevonden om eindelijk de tas van je dromen te vinden. En je maakt deze helemaal zelf! Versier je tas met kralen, glitters, houd het basic of ga helemaal over de top: het kan allemaal. In een workshop leren jullie hoe je het mooiste resultaat behaalt, uiteraard wordt voor een kop thee gezorgd. Voor de hongerigen onder ons, is het ook mogelijk om bij Zizi je taart of je cupcakes te decoreren. 

Workshop Pimp je tas Brabant is ideaal voor groepen vanaf 2 tot 200 personen. Dus hebben jullie een vriendinnendag, vrijgezellenfeest of gewoon zin in een high tea en heb je geen zin om met zes auto’s die kant op te gaan? Huur dan een touringcar en maak er met zijn allen een heerlijke dag van!

Teambuilding in Waspik

Hebben jij en je collega’s het ook altijd over Expeditie Robinson bij het koffieapparaat? Ga dan eens met zijn allen richting Waspik en vind uit wie van jullie de beste Robinson is. Je verdeelt je groep over meerdere teams en kampen. Elk team kiest in de Stadsraad wie de eerstvolgende opdracht in de stad mogen uitvoeren. Elk kamp heeft zijn eigen kleur en alle opdrachten zijn divers en verschillend van elkaar. Je weet dus nooit wat je te wachten staat en tegen wie je strijdt. En win je je beproeving, dus kun je zomaar voor de immuniteitsketting in aanmerking komen!  Uiteindelijk wordt in de finale gestreden voor de trofee en bepalen jullie wie de echte Robinson is. Huur een touringcar richting Waspik en ga het avontuur aan! Neem gerust contact met ons op en we sturen je geheel vrijblijvend een offerte.