Iedereen kent het wel: je hebt alle standaard steden in Nederland al gehad en weet even niet meer waar je heen moet nu je een weekendje vrij bent. Daarom is het de hoogste tijd om een nieuwe stad te ontdekken. Gelukkig zijn er steden buiten de randstad in Nederland die veel te bieden hebben en daar zal dit artikel je een handje mee op weg helpen. Dit artikel beschrijft namelijk verschillende leuke plekken die je kan bezoeken met jouw Ford in Breda.

Natuurreservaat Biesbosch

Een van de eerste plekken die zeker het bezoeken waard is, is natuurreservaat Biesbosch. Dit prachtige natuurgebied ligt op slechts een klein eindje rijden van Breda en biedt een gevarieerd aanbod aan flora en fauna. Je kan er op je gemak een wandeling maken en genieten van de rust en stilte van de omliggende natuur. Een gezellige dag met je familie kan je hier dus makkelijk doorbrengen. Zeker als je een natuurfanaat bent, is dit een fijne manier om de drukte van de stad even te ontsnappen.

De Efteling

Als je op zoek bent naar iets meer spanning, is de Efteling een goede keuze. Dit attractiepark ligt op ongeveer een uur rijden van Breda en is perfect geschikt voor gezinnen met kinderen. Je kunt genieten van een dag vol spannende attracties, betoverende shows en fantastische attracties. Voor jong en oud zijn er dingen om te doen en dit is dan ook een hele goede optie als je een familiedag wilt organiseren. De jonge kinderen kunnen rondlopen in het sprookjesbos, terwijl de oudere kinderen genieten van de spanning van de achtbanen.

Bergen op Zoom

Als laatste is er natuurlijk ook de optie om het vermaak te zoeken in een andere stad. Bergen op Zoom is hierbij een goede optie. Deze historische stad ligt op slechts 30 minuten rijden van Breda en staat bekend om zijn goed bewaard gebleven middeleeuwse architectuur. Hier kan je het oude kasteel bezoeken en dwalen door de charmante straatjes van Bergen op Zoom. Ook kan je hier genieten van kleine lokale gerechtjes en op die manier even echt in een ander dorpje duiken. In slechts 30 minuten rijden in je Renault kan je dus genieten van een andere mooie plek.